Olivolja extra virgin och smaksatt olivolja från Azada

Olivolja extra virgin och smaksatt olivolja från Azada är olivoljorna för dem som vill ha mild och elegant olivolja.

Azada odlar sina Arbequina oliver i Tarragona, Katalonien på familjens gård Camp Baix. De kallpressar oliverna varsamt på traditonellt sätt till en mycket mild och elegant olivolja. Varsamhet för naturen, inga besprutningar är väsentligt för Azada. Dessutom packas de i plåtburkar som har flera fördelar. Olivoljan ljusskyddas och dessutom är plåtburken oöm och lätt att hälla ur. Oljan är dessutom mycket prisvärd.

Azada
Azada olivolja extra virgin 250 ml
Azada
Azada olivolja extra virgin, 500 ml

 

 

 

 

 

Smaksatta olivoljor är goda och trevliga smaksättare kan som kan ge många rätter en helt ny dimension. Azada finns i Katalonien i Spanien och odlar Arbequina oliver vilka skördas och sedan kallpressas varsamt direkt tillsammans med sina färska smaksättningar.

När du pressar dem direkt tillsammans får du fram en helt annan smakpalett än om du tillsätter din smak efteråt. Du känner tydligt smaken och de ger nya dimensioner till många rätter. Smaken blir ren och frisk och blir samma genom hela flaskan.

Azada har ett starkt hållbarhetstänk för naturen och miljön. Flaskorna är vitfärgade flaskor färgade med naturligt pigment och skyddar olivoljan mot ljus.  Återvinningsbara etiketter.

Presentkit Azada 5 x 2 cl
Azada Presentkit 5 x 2 cl
Citronolivolja
Citronolivolja från Azada
Apelsinolivolja
Apelsinolivolja från Azada
Chiliolivolja
Chiliolivolja från Azada
Vitlöksolivolja
Vitlöksolivolja från Azada
Basilikaolivolja
Basilikaolivolja från Azada