Chokladkakor Love Cocoa

Chokladkakor Love Cocoa. Ett brittiskt varumärke som erbjuder ljuvliga smaker. Love Cocoa är grundat av James Cadbury som är barnbarnsbarnbarn till grundaren av klassiska Cadbury.  James vill göraåterskapa choklad av högsta kvalitet och med spännande klassiska och moderna smaksättningar.

Förutom smak och kvalitet så har Love Cocao har lyckats väldigt väl med sin förpackningsdesign. Chokladkakor som syns i hyllan.

Love Cocoa köper sin choklad från mindre producenter och inte från branschens stora drakar. De kan på så sätt bättre säkerställa kvalitet och smak. Resultatet är handgjorda single origin chokladkakor av från Colombia eller Peru gjorda av kakaobönan Fino de Aroma. Chokladkakorna är dessutom fria från palmolja.

Hållbart jordbruk och att vara rädd om miljön är viktigt för Love Cocoa. Också för James är det väsentligt att följa i sina anfäders fotspår och se till att de som arbetar med produkterna har det bra. För det  planerar Love Cocoa ett träd för varje såld kaka genom Rainforest Foundation (fair trade) och deras förpackningar är plastfria (filmen runt chokladkakorna är gjord av trämassa).

Det kan variera vilka vi har i sortimentet så hör av dig till oss. Se vårt sortiment nedan och klicka och läs mera  om dessa härliga chokladkakor.

Du som är befintlig kund kan beställa varor genom att klicka här .

Mjölkchoklad kaffebönor
Mjölkchoklad prosecco smak
Mjölkchoklad Earl Grey
Mörk choklad havssalt
Mörk choklad Peru
Mörkchoklad Engelsk mint
Vit choklad Champagne
Mjölkchoklad Salted Caramel
Vit choklad Happy Birthday
Mörk choklad mandel
Open chat
1
Hej!
Vad kan jag hjälpa dig?
Kerstin