Olivolja extra virgin och smaksatt olivolja

Olivolja extra virgin och smaksatt olivolja från Azada är olivoljorna för de som vill ha mild och elegant olivolja. Azada har ett starkt hållbarhetstänk för naturen och miljön.

Om du vill sälja olivolja i lösvikt så finns alla produkter både i konsumentförpackningar och på 5l dunkar.

Du som är befintlig kund kan beställa varor genom att klicka här .

Neutrala oliovoljor görs av Arbequina oliver i Tarragona, Katalonien på familjens gård Camp Baix. Azada kallpressar oliverna varsamt på traditonellt sätt till en mycket mild och elegant olivolja. Varsamhet för naturen, inga besprutningar är väsentligt för Azada. Dessutom packas de i plåtburkar som har flera fördelar. Olivoljan ljusskyddas och dessutom är plåtburken oöm och lätt att hälla ur. Oljan är dessutom mycket prisvärd.

Azada olivolja EVOO 225ml
Azada
Azada olivolja EVOO, 500 ml

 

 

 

 

 

Smaksatta olivoljor är goda och trevliga smaksättare kan som kan ge många rätter en helt ny dimension. Azadas egenodlade Arbequina oliver skördas och sedan varsamt kallpressas direkt tillsammans med sina färska smaksättningar.

När du pressar dem direkt tillsammans får du fram en helt annan smakpalett än om du tillsätter din smak efteråt. Du känner tydligt smaken och de ger nya dimensioner till många rätter. Smaken blir ren och frisk och blir samma genom hela flaskan.

Flaskorna är vitfärgade flaskor färgade med naturligt pigment och skyddar olivoljan mot ljus.  Återvinningsbara etiketter.

Rosmarinolja från Azada
Presentkit Azada 5 x 20 ml
Azada Presentkit 5 x 20 ml
Citronolivolja
Citronolivolja från Azada
Apelsinolivolja
Apelsinolivolja från Azada
Chiliolivolja
Chiliolivolja från Azada
Vitlöksolivolja
Vitlöksolivolja från Azada
Basilikaolivolja
Basilikaolivolja från Azada
Open chat
1
Hej!
Vad kan jag hjälpa dig?
Kerstin